Хидроизолации

Хидроизолация, битумна хидроизолация и хидроизолацицонни материали

Фирма “АВС Инженеринг-Н” ООД е ексклузивен представител на ЗАО „Рязанский КРЗ” за България, Гърция и Турция на хидроизолационни материали. ABC Инженеринг разполага с рулонни хидроизолационни системи за хидроизолация на покривни конструкции.Рулонните хидроизолациони системи са съвременно решение за хидроизолация на плоски покривни конструкции.Рулонните хидроизолациони системи са широко използваеми в промишленото строителство на търговски и индустриални сгради, представляват елита в тази индустрия и биват желан хидроизолационен материал от строителни компании, инвеститори и крайни потребители. Предлагаме висококачествени хидроизолациони мембрани, използващи се за отвеждане на влагата през бордовете, при направа на хидроизолационната система на плоски покриви и тераси.

Хидроизолационни материали, битумни хидроизолационни пасти, течна хидроизолация, циментова хидроизолация
Хидроизолационни материали за ремонт на жилищни сгради

Рулонна битумна хидроизолация – Отлична характеристика за климат! Издържат на температури от 130 градуса до – 20 градуса.

Какво е хидроизолация?

Дадена повърхност или предмет е непромокаем, или водоустойчив, поради неговата природа или в следствие на добавен хидроизолационен агент. Именно затова, процесът, при който повърхности и предмети биват уплътнени и изолирани, с цел осигуряване на тяхната водоустойчивост, се нарича хидроизолация.